Eve Studio

Amplasat intr-o zona eleganta din Constanta, studioul de videochat EVE STUDIO, reprezinta locul ideal pentru un loc de munca (job) unde sa iti doresti sa faci videochat


Noi nu punem accentul pe un numar mare de modele ci pe modele care, cu ajutorul nostru, pot atinge incasari de top. Echipa noastra lucreaza foarte aproape cu toate modelele pentru a obtine rezultatele dorite pentru un loc de munca stabil. Dorim sa oferim calitate din toate punctele de vedere iar acest lucru se traduce in bani multi pentru tine la nivel individual!

Programul pentru acest job este flexibil iar mediul de lucru cu adevarat profesionist, calculatoare de ultima generatie, monitoare mari, camere web profesionale. Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu special amenajat si utilat, ne-am adaptat cerintelor legale privind videochatul si nu incalcam nici o prevedere legala. Noi am ales sa lucram legal din toate punctele de vedere!

Videochat legalEVE Studio Constanta, indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. Lucrand intr-un studio de videochat legal ai siguranta banilor tai. Intimitatea si discretia iti sunt garantate.

Program flexibilProgramul zilnic este de 8 ore dar exista posibilitatea schimbarii turelor asa cum iti este mai avantajos. Spre deosebire de alte joburi, aici iti planifici programul turelor in functie de timpul tau liber, si nu invers.

Castiguri videochatIn videochat se pot castiga destul de multi bani. EVE Studio iti pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a reusi : spatii de lucru individuale cu un decor modern, echipamente tehnice performante si o echipa de milioane!

ProfesionalismLa noi, in studioul de videochat EVE din Constanta, vei fi placut surprinsa de corectitudine, profesionalism, transparenta totala si nu in ultimul rand de adevarul a tot ceea ce iti spunem. Am reusit sa facem din videochat o arta prin corectitudine, transparenta si ambitie.

Angajari videochat Constanta

Contacteaza-ne


 

adresa Adresa: Bld. Mamaia, nr 35 (Tomis)


telefon Telefon: 0761 328 747


email WhatsApp: 0761 328 747

Eve Studio

Studio videochat Constanta


Stim cat de important este pentru tine sa lucrezi intr-un mediu linistit si lipsit de evenimente neplacute. De aceea noi venim in sprijinul tau oferindu-ti cea mai exclusivista locatie. Studioul de videochat din Constanta EVE iti garanteaza un mediu de lucru relaxant. Un alt motiv pentru care studioul EVE este alegerea cea mai buna de pe piata actuala a videochatului este acela ca pastram confidentialitatea atat a identitatii cat si a incasarilor tale, discretia fiind unul dintre punctele noastre forte.

Alaturi de echipa noastra vei avea parte de training-urile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea. Vei primi suport continuu, astfel incat sa reusesti sa atingi in fiecare luna target-ul de venit personal pe care ti l-ai propus.

Fiecare model cu sau fara experienta are parte de aceeasi atentie din partea echipei studioului nostru. Succesul in acest domeniu nu este dat de experienta acumulata ci de dedicarea individuala. Chiar daca esti la inceput de drum poti avea aceleasi castiguri ca un model activ de mai mult timp.

La baza acestui succes se afla trainerii echipei noastre, persoane de sex feminin, si de varsta apropiata cu tine, care vor sta in permanenta in jurul tau de la inceputul colaborarii tale cu studioul de videochat EVE. Astfel, fiecare model va avea parte de o instruire riguroasa iar unicul lucru de care avem nevoie atat tu cat si noi este seriozitatea ta.

Open chat
Powered by