Videochat

Eve Studio

Despre videochat

NOU!!! Studio de Videochat in Locatie exclusivista in Constanta Bld. Mamaia, nr 35 (Tomis)


Activitatea de videochat consta in legatura video si audio prin intermediul internetului intre un model de videochat si alte persoane din intreaga lume, excluzand Romania, aceasta fiind blocata accesului general. Persoanele respective platesc un pret pe minut de-a lungul sesiunii de videochat. Continutul sesiunii, activitatea modelelor, depinde numai de acestea. Conversatiile private cat si imaginile dintre voi si membru de pe site-urile de videochat sunt strict personale si confidentiale, nimeni nu va avea acces la acestea.

In videochat cu cat esti mai dedicata cu atat castigi mai mult. Cu cat dai mai multa importanta jobului cu atat rasplata ta financiara va fi mai mare. De asemenea performantele oricarui model pot creste brusc din primele zile de munca, dar la fel pot scadea, in functie de seriozitatea cu care trateaza acest job.

O caracteristica importanta a studioului nostru o reprezinta transparenta - la noi vei afla de la inceput regulamentul, vei citi contractul si ti se va explica fiecare paragraf, astfel incat sa intelegi tot ceea ce semnezi!

Angajari videochat Constanta

Contacteaza-ne


 

adresa Adresa: Bld. Mamaia, nr 35 (Tomis)


telefon Telefon: 0761 328 747


email WhatsApp: 0761 328 747

Conditii de angajare


Pentru a putea colabora cu studioul nostru de videochat din Constanta va trebui sa indepliniti urmatoarele conditii:

  • sa aveti minim 18 ani
  • cunostinte medii de limba engleza
  • cunostinte minime de folosire a calculatorului
  • seriozitate
  • o stare pozitiva si un zambet frumos

Castiguri si plati


Cu siguranta, indiferent daca ai mai lucrat sau nu in domeniu, te intrebi cat poti castiga la EVE Studio Videochat Constanta. Raspunsul este: Cat de mult vrei tu! Cu cat te dedici mai mult acestui job si esti perseverenta, optimista, cu atat vei castiga mai mult!

EVE Studio Constanta ofera un sistem de plata corect si avantajos, bazat pe procent din incasari, castigurile tale variind de la 55% pana la 80% in functie de performanta. Plata se face bilunar, in datele de 10, respectiv 25 ale lunii.

Eve Studio

Angajari videochat Constanta


 

Experienta si devotamentul nostru iti garanteaza ca acum faci parte din EVE Studio Videochat Constanta - aici vei primi suport moral prin implicarea tuturor colegilor tai in instruirea ta personala si in indrumarea parcurgerii tuturor pasilor catre succes.

Programul este flexibil iar mediul de lucru cu adevarat profesionist, calculatoare de ultima generatie, monitoare mari, camere web profesionale. Studioul de videochat EVE este format din persoane cu experienta in videochat dar, suntem la fel de entuziasti ca in prima zi. Ne place sa fim cei mai buni, ne place ceea ce facem, ne place studioul din care facem parte si din aceste motive impreuna ne simtim ca acasa.

Open chat
Powered by